Onze afdeling IT

Alle ballen in de lucht houden, zodat alles werkt zoals het hoort

Bij Kaemingk willen we graag goed, snel en praktisch werken. Hiervoor kunnen we niet zonder goede apparatuur, digitale programma’s en informatievoorziening. Onze afdeling ICT zorgt ervoor dat alles op dit gebied op rolletjes loopt. Met 20 mensen werken we met allerlei soorten hard- en software, op verschillende locaties en samen met diverse disciplines; van inkoop tot logistiek. Ook houden we de ontwikkelingen op al deze vlakken bij. Volop uitdagingen dus!

ICT

Onze afdeling bestaat uit 20 medewerkers en vier onderdelen: de helpdesk, infrastructuur management, applicatie management en informatie management. Samen verzorgen wij de complete ICT voor Kaemingk.

Wij zorgen dat alle vragen, problemen en verzoeken vanuit onze collega’s worden opgepakt (helpdesk), dat iedereen snel en veilig kan werken (infrastructuur), met goede en praktische software (applicaties) die via integraties goed met elkaar communiceert en door inzichten te bieden op basis van de beschikbare data (informatie).

Ons belangrijkste doel? Zorgen dat iedereen binnen Kaemingk zo effectief mogelijk zijn werk kan doen. Niet alleen met goede apparatuur en slimme computerprogramma’s, maar bijvoorbeeld ook door processen te optimaliseren en rapportages te ontwikkelen die meer inzicht geven in de belangrijkste kerncijfers. Hierbij werken we nauw samen met andere afdelingen, zodat alles goed op elkaar aansluit en niemand voor verrassingen komt te staan.

We kijken waar het beter kan: naar aanleiding van vragen of wensen van collega’s, maar ook als we zelf een goed idee hebben.

Komen tot de beste oplossing

Onderling hebben we veel overleg over vernieuwingen. Iedereen op de afdeling heeft zijn eigen expertise en met elkaar zoeken we naar verbinding: we vullen elkaar perfect aan. Om tot de beste oplossingen te komen, moeten we soms ook tegengas durven geven aan elkaar en aan onze overige collega’s. Het is belangrijk dat je communicatief sterk bent, projectmatig kunt werken en analytisch denkt. Als je er alles aan wilt doen om te verbeteren en houdt van gezelligheid, dan zit je hier goed!

Leuk extraatje: je krijgt volop de ruimte voor je eigen ideeën.

Goede sfeer

Op de afdeling heerst een goede sfeer. We zijn een leuke, dynamische afdeling met fijne mensen, al zeggen we het zelf. Er is altijd tijd voor een geintje en we staan voor elkaar klaar. Ook na werktijd spreken we weleens met elkaar af, dit zegt genoeg toch?

Jouw werkplek?

Ontdek 'm alvast!

Kaemingk_067
Kaemingk_057
Afdeling IT video
Kaemingk_192
Kaemingk_075
Kaemingk_113
Kaemingk_139
Vragen? Neem contact met ons op!
Vragen? Neem contact met ons op!

Vragen over vacatures?

Neem contact met ons op via personeel@kaemingk.com.

Meer contactgegevens