Small bokeh Big bokeh Background bokeh

Verras de wereld

En jezelf

Bij Kaemingk houden we ervan mensen te verrassen. Met mooie, unieke producten en uiteraard een goede service. Maar ook met een fijne werksfeer, waarin onze medewerkers zich prettig voelen. Want wij willen het beste; voor onze klanten, van onze mensen en voor onze mensen.
Laat je verrassen!

Inspiratie/Artikel
Masterclass international business by Kaemingk
Ben jij recentelijk afgestudeerd of volg je een studie op hbo- of wo-niveau richting commercieel en/of internationaal management? Wil je graag meer te weten komen over internationale handel en leren van professionals uit verschillende vakgebieden? Meld je dan aan voor onze 1-daagse Masterclass op vrijdag 8 februari 2019.
Inspiratie/Artikel
Nieuwe collega’s ontdekken al onze afdelingen (én geheimen)
Op 18 en 19 juni jl. organiseerden we introductiedagen voor medewerkers die nog niet zo lang bij ons in dienst zijn. Dit doen we iedere paar maanden om nieuwe collega’s een beter beeld van ons volledige bedrijf te geven. Met een kijkje achter de schermen van alle facetten van onze dienstverlening. Zo zien nieuwe teamleden precies waar én hoe we keihard werken om de wereld te verrassen.
Inspiratie/Artikel
Werken bij Kaemingk; Video impressie
Dynamisch, innovatief en internationaal, midden in het hart van de Achterhoek. Dát is Kaemingk. Ons doel? De wereld verrassen met mooie en originele seizoensartikelen. Wij zijn niet voor niets trendsetter in decoratie!
Joachim Lindström
Joachim Lindström
Inspiratie/Artikel
Kaemingk op zoek naar nieuw talent … in de Talententuin
Een beurs met inspirerende Achterhoekse werkgevers die op zoek zijn naar nieuw, jong talent voor stages, afstudeeropdrachten en startersbanen. Dat is de Achterhoekse Talententuin. Dit jaarlijkse evenement werd gehouden op 25 november in het ICER Innovatiecentrum in Ulft. Kaemingk was erbij!
Marcin Adamaschek, Pawel Bunkowski en Daniel Wegrzyn
Marcin Adamaschek, Pawel Bunkowski en Daniel Wegrzyn
Wout en Noortje
Wout en Noortje
Barbora Holcakova
Barbora Holcakova
Inspiratie/Artikel
Kom jij in onze Talentpool?
Kom je bij ons werken, dan bieden we je volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Dat doen we bijvoorbeeld met onze Talentpool: jonge, net afgestudeerde talenten werken dan een jaar lang in verschillende commerciële disciplines binnen onze organisatie. Zo maak je relatief snel kennis met verschillende facetten van Kaemingk.
Inspiratie/Artikel
Video: The making of - 'The Kaemingk showroom 2016'