Small bokeh Big bokeh Background bokeh

Ontmoet Niels Tamboer 
Operational planner

Je krijgt hier kansen en vertrouwen

Na zijn studie sport, gezondheid & management startte Niels Tamboer in 2016 als uitzendkracht bij Kaemingk. “Ik werkte in het magazijn als orderpicker. Prima voor een tijdje, maar op den duur zocht ik wat meer verdieping. Nadat ik in 2017 zwaar geblesseerd raakte en daardoor lang de tijd had om na te denken, besefte ik dat ik echt wat anders wilde doen. Een baan in de sportwereld vinden was op dat moment lastig. Intern bij Kaemingk dacht ik niet dat ik een passende baan zou vinden, maar ik wilde tijdelijk wel in een financiële functie aan de slag. Dat ging niet door, maar ik kreeg wel het aanbod om mee te draaien op de afdeling planning. Dit beviel me zó goed, dat ik hier nog steeds met veel plezier werk.”

Puzzel

Niels: “Ik had het niet verwacht, maar ik zit hier echt op mijn plek. Dit is een uitdagende functie op hbo-niveau waarin ik mezelf kan blijven ontwikkelen. Wat ik doe? Met ons team van drie planners vormen we de schakel tussen de afdelingen verkoop en logistiek. Het is mijn taak ervoor te zorgen dat klanten hun bestelling op tijd geleverd krijgen: ik plan wanneer de producten moeten worden ingepakt en verzonden. Soms een hele puzzel, vooral in tijden van corona en met het tekort aan containers, maar dat maakt het voor mij juist leuk. En gelukkig gaat de spanning van die onzekerheid niet ten koste van de sfeer: die is hier onverminderd goed.”

Flink bikkelen

“Mijn werkdagen zijn lekker druk. Vooral op piekmomenten in september en oktober is het flink bikkelen. Het is een uitdaging om alle klanten in die drukke tijd blij te kunnen maken met hun bestelling en geweldig als ik alle puzzelstukjes op hun plek krijg. Heel dynamisch, want in een paar dagen kan er veel veranderen, waardoor er van alles op de schop gaat. Dat maakt dit werk nooit saai, het houdt je juist scherp. Je moet secuur werken en zorgen dat álles klopt.”

Vertrouwen

“Wat ik zo mooi vind aan Kaemingk, is dat je – als je ambities hebt – steeds verder kunt groeien. Ze kijken hier echt naar wat je kunt, denken met je mee en geven je de kans en het vertrouwen om iets te proberen. Bovendien word je hier echt gewaardeerd, vooral in heel drukke periodes. Ook dat maakt Kaemingk een aantrekkelijke werkgever. Ik vind het heel bijzonder om voor zo’n groot bedrijf te werken, ik ben er graag een onderdeel van!”

Niels Tamboer

  • studeerde sport, gezondheid & management
  • kwam binnen als uitzendkracht, maar is nooit weggegaan
  • is doorgegroeid naar een functie die perfect bij hem past

Bekijk mijn werkdag

Niels Tamboer

Niels Tamboer

Operational planner