Small bokeh Big bokeh Background bokeh

Onze afdeling Financiële administratie & Control

Alles rondom de cijfers

Zorgen dat onze financiën goed geregeld zijn en dat alle cijfers kloppen. De inkomende en de uitgaande facturen, de betalingen in diverse valuta én het financiële beleid. Dat is de belangrijkste taak van de afdeling Financiële administratie & Control, die bestaat uit elf medewerkers.

Van het controleren van bankafschriften en het kasbeheer tot en met het doen van betalingen en het bewaken van de debiteurenlijst: bij de afdeling Financiële administratie draaien we er onze hand niet voor om. Kaemingk is een groot, internationaal bedrijf, dus we werken niet alleen met euro’s, maar bijvoorbeeld ook met dollars, ponden en renminbi. Dit maakt ons werk extra leuk en afwisselend!

Rapportages en beleid

Bij Control bewaken we de financiële positie en de resultaten van ons bedrijf. We hebben allemaal onze eigen taken. Zo verzorgt de ene collega de financiële rapportages – zoals de maandcijfers en de jaarrekeningen – en anderen de belastingaangiftes. Hiervoor hebben we regelmatig contact met andere afdelingen binnen Kaemingk: lekker interactief! Bovendien zorgen we dat onze directieleden goed op de hoogte zijn van het financiële reilen en zeilen van Kaemingk. Ten slotte bereiden we, samen met het management, het financiële beleid voor.

Hecht en collegiaal

We gaan serieus met de cijfers om en zijn gefocust op ons werk, maar er is zeker ruimte voor gezelligheid. Samen vormen we een hecht, collegiaal team en we houden elkaar zeker scherp!

Jouw werkplek?

Ontdek 'm alvast!

Afdeling Financiële administratie & Control video
Kaemingk 8591
Kaemingk 8514
Kaemingk 8676
Kaemingk 8547
Kaemingk 8572

Job Alert

Geen passende vacature gevonden?

Schrijf je in voor onze Job Alert en ontvang als eerste onze nieuwe vacatures.

Inschrijven
Vragen? Neem contact met ons op!
Vragen? Neem contact met ons op!
Vragen over vacatures?

Neem contact met ons op via personeel@kaemingk.com.

Meer contactgegevens