Small bokeh Big bokeh Background bokeh

Ik ben Joachim Lindström.
Aangenaam!

“Veel vrijheid én verantwoordelijkheid. Ik zit hier perfect op mijn plek!”

“Bij Kaemingk Nederland ben ik verantwoordelijk voor de verkoop in Scandinavië. Ideaal, want zelf kom ik uit Zweden. Ik ken de taal en de cultuur natuurlijk als geen ander. En uit ervaring weet ik hoe je daar zaken doet. Dit werk past mij dan ook als een handschoen.

Opbouwen van werkrelaties
Mijn belangrijkste taak is het opbouwen van goede werkrelaties met mijn klanten. Op een heel afwisselende manier: offertes maken, klanten begeleiden in de showroom en natuurlijk op bezoek gaan bij veel relaties.

Mijn ambitie?
Bestaande klanten beter leren kennen, zorgen dat zij tevreden zijn en nieuwe klanten vinden. Een goede basis neerzetten en groeien, dat is voor mij belangrijker dan hogerop komen binnen Kaemingk. Het vinden van nieuwe klanten is trouwens best een uitdaging, want in Scandinavië stappen mensen niet snel over naar een andere partij. Om dit toch voor elkaar te krijgen, heb ik met mijn collega een acquisitieplan gemaakt. Hierin hebben we beschreven welke partijen we graag aan ons klantportfolio zouden willen toevoegen, bij welke klanten we kans maken om te groeien en hoe we dat het beste kunnen aanpakken.

Ga je fluitend naar je werk?
Jazeker! Ik krijg heel veel vrijheid om een eigen strategie te bepalen. Leerzaam én leuk! Bovendien is de werksfeer heel goed: er is veel saamhorigheid en er is altijd wel iemand die je wil helpen, of een succesvolle collega die zijn werkwijze met je wil delen. Kaemingk is de laatste jaren flink gegroeid, maar het familiegevoel overheerst nog steeds. Ik zit hier perfect op mijn plek!”

Joachim Lindström

  • werkt bij Kaemingk sinds 2013
  • komt uit Zweden
  • woont sinds 2008 in Nederland
Joachim Lindström

Joachim Lindström

Verkoop in Scandinavië