Small bokeh Big bokeh Background bokeh

Masterclass international business by Kaemingk

Ben jij recentelijk afgestudeerd of volg je een studie op hbo- of wo-niveau richting commercieel en/of internationaal management? Wil je graag meer te weten komen over internationale handel en leren van professionals uit verschillende vakgebieden? Meld je dan aan voor onze 1-daagse Masterclass op vrijdag 8 februari 2019.

Kaemingk is een toonaangevende internationale importeur en exporteur van seizoensgebonden decoratieartikelen in het hart van de Achterhoek. Ons doel? Alle continenten afreizen om de mooiste, meest originele en creatieve decoratieartikelen voor huis en tuin te vinden. Hierdoor weten we welke kansen, bedreigingen en uitdagingen internationaal ondernemen met zich meebrengt. Laat je tijdens deze masterclass informeren en enthousiasmeren door onze professionals op het gebied van inkoop, verkoop en marketing. 

Kan ik meedoen?

De masterclass is bedoeld voor hbo- en wo-studenten of recent afgestudeerden in de richting commercieel en/of internationaal management.

Wanneer?

8 februari 2019 van 10:00 uur tot 15:00 uur.

Locatie?

Broekstraat 13, Aalten

Hoe meld ik mij aan?

Aanmelden kan tot 3 januari via het aanmeldingsformulier.

Binnen 5 werkdagen ontvang je van ons een bevestiging van je aanmelding. Na de sluitingsdatum op 3 januari maken wij een selectie uit de aanmeldingen en hoor je of je wordt uitgenodigd. Ben je uitgenodigd? Dan ontvang je van ons een bevestiging per e-mail met alle details.

*Deelname is kosteloos

Meld je nu aan!