Small bokeh Big bokeh Background bokeh

Onze Receptie, de afdeling Facilitair en het Secretariaat

Ondersteuning op de voor- én achtergrond

Aan de balie – als ons visitekaartje – maar ook achter de schermen zijn de Receptie, de afdeling Facilitair en het Secretariaat onmisbaar voor Kaemingk. Van het eerste contact met klanten tot en met het gebouwbeheer en het ondersteunen van de directie.

Zorgen voor een goede eerste indruk, dat doen onze vier receptionisten. We ontvangen klanten en beantwoorden telefoontjes uit de hele wereld. Voor het snel switchen tussen verschillende talen draaien wij onze hand niet om. Ook verzorgen we het inpakken en verzenden van post, net als het reserveren en uitlenen van auto’s uit ons wagenpark. Daarnaast bestellen we de lunches voor alle showroomklanten; soms meer dan 300 per dag. Welkom bij Kaemingk!

Van koffie tot gebouwbeheer

Alle niet-commerciële inkoop is in handen van de collega’s van de afdeling Facilitair. Van koffie, energie en zaken rondom de schoonmaak van al onze panden tot alles voor de werkplekken. Ook de coördinatie van het bouwen, verbouwen en inrichten van onze kantoren is hier in goede handen, net als het onderhoud van al onze panden, het sleutelbeheer en de nodige keuringen. En, heel belangrijk, onze vijftien schoonmaak- en cateringmedewerkers zorgen elke dag voor frisse ruimten en de lekkerste broodjes, salades en drankjes.

Projectondersteuning

De belangrijkste taak van onze twee directiesecretaresses? Het ondersteunen van de directieleden, zodat zij hun werk zo soepel mogelijk kunnen uitvoeren. Van het beheren van de agenda’s tot en met het regelen van tickets, visa en hotelovernachtingen in het buitenland. Dit internationale karakter maakt ons werk extra leuk. Ook zorgen wij voor ondersteuning bij projecten en het organiseren van bijeenkomsten. Heerlijk afwisselend!

Jouw werkplek?

Ontdek 'm alvast!

Kaemingk 8959
Kaemingk 8921
Afdeling Receptie, Facilitair, Secretariaat video
Kaemingk 8989

Job Alert

Geen passende vacature gevonden?

Schrijf je in voor onze Job Alert en ontvang als eerste onze nieuwe vacatures.

Inschrijven
Vragen? Neem contact met ons op!
Vragen? Neem contact met ons op!
Vragen over vacatures?

Neem contact met ons op via personeel@kaemingk.com.

Meer contactgegevens