Small bokeh Big bokeh Background bokeh

Onze afdeling HR

Alle personeelszaken goed geregeld

Plezierig werken begint bij de basis. Daarom creëren we bij HR graag een prettige omgeving waarin we met elkaar voorop blijven lopen en iedereen het beste uit zichzelf kan halen.

Bij Kaemingk krijg je de ruimte om te leren en jezelf verder te ontwikkelen. Ons streven? Collega’s uitdagen én kansen bieden om het verschil te maken. Met coaching, trainingen en opleidingen bijvoorbeeld. Want wij willen graag dat jij je persoonlijk ontwikkelt. Heb je ambities? Maak ze kenbaar of laat jezelf zien.

Uitdaging

Alles rond personeel, daar zijn we voor. Best een uitdaging, want er speelt nogal wat! Van het opstellen van vacatures tot en met de ondersteuning van managers op het vlak van verzuimbegeleiding, salarisvoorstellen en performance management. Het mag duidelijk zijn: we hoeven ons niet te vervelen.

Ambitieus team

Ga je bij ons aan de slag, dan merk je dat we informeel met elkaar omgaan, veel vrijheid hebben en dat eigen initiatief wordt gewaardeerd. We zijn een ambitieus team van zes praktische mensen die hard en geconcentreerd werken, met het voordeel van korte lijntjes. Je hoeft dus echt niet te kloppen als je bij ons voor de deur staat. Goed om te weten: voor het logistieke deel van Kaemingk werken we samen met ons eigen inhouse uitzendbureau. Wel zo praktisch!

Jouw werkplek?

Ontdek 'm alvast!

Kaemingk_532
Kaemingk_460
Kaemingk_466
Afdeling HR video
Kaemingk_357
Kaemingk_563
Kaemingk_407
Kaemingk_440

Actuele vacatures in HR

Er zijn op dit moment geen vacatures aanwezig op deze afdeling

Job Alert

Geen passende vacature gevonden?

Schrijf je in voor onze Job Alert en ontvang als eerste onze nieuwe vacatures.

Inschrijven
Vragen? Neem contact met ons op!
Vragen? Neem contact met ons op!
Vragen over vacatures?

Neem contact met ons op via personeel@kaemingk.com.

Meer contactgegevens