Small bokeh Big bokeh Background bokeh

Onze afdeling Logistiek

Orders, opslag en vervoer in goede handen

Van containers lossen en monsters controleren op kwaliteit tot tussenopslag regelen, orders picken, gebruiksaanwijzingen toevoegen en klantorders samenstellen… de afdeling Logistiek zorgt dat de juiste artikelen op het afgesproken moment bij de klant terechtkomen. Dit gebeurt uiteraard goed gecoördineerd, veilig en efficiënt.


Wij zoeken:
Orderpickers, reachtruckchauffeurs, logistieke medewerkers

Onze meest dynamische afdeling binnen Kaemingk.

Uitdagende logistieke vacatures!


70.000m2 logistieke oppervalkte bij Kaemingk

We organiseren onze logistiek over een oppervlakte van ruim 70.000 m2, verdeeld over meerdere magazijnen in en buiten Aalten. Ieder magazijn heeft zijn eigen functie. Alles begint natuurlijk bij het verkopen van onze collectie. Voor de presentatie hiervan zijn monsters nodig. Deze ontvangen en verwerken we in de magazijnen Lentehal en Technowand. Hier controleren we nog eens extra op kwaliteit en verzorgen we de orderpick voor de presentatie in de showrooms en op beurzen in binnen- en buitenland.

Orders picken

Komen de bestellingen binnen? Dan lossen we containers in hal Wisselink en picken we orders in hal Jumbo. De hallen Ambacht en Luimes zijn er voor de projecten. Hier picken we onder meer orders voor enkele (retail)organisaties en verwerken we orders die net iets buiten het standaard proces vallen, bijvoorbeeld met producten die aan klantspecifieke eisen voldoen. Sommige artikelen ondergaan nog een extra bewerking en voorzien we bijvoorbeeld van prijslabels en instructies. Dit doen we in het Decoflex magazijn. Dan zijn de producten klaar voor vertrek richting klant. Op drukke dagen gaan er tot wel 45.000 colli de deur uit.

Warehouse Management Systeem

We laten de verschillende logistieke processen haarfijn op elkaar aansluiten met een slim Warehouse Management Systeem. Ons team van planners en customer service medewerkers zorgt voor een tijdige en complete levering richting onze klanten. Onze operationele logistiek kent verschillende disciplines. Zo hebben we medewerkers op combitrucks, reachtrucks, orderpicktrucks en eigen vrachtwagen(chauffeur)s. Daarnaast zijn we druk met het uitladen van containers en het in- en verpakken van monsters. En dankzij onze sealmachines zien onze pallets er piekfijn uit voor ze naar de klanten gaan. Iedereen binnen de afdeling vervult een belangrijke schakel in de logistiek en wordt hierom gewaardeerd, zowel de vaste als de tijdelijke medewerkers. In totaal tellen we er zo’n 450. Een grote groep teamleiders, ondersteund door een logistiek managementteam, zorgt voor de dagelijkse leiding en sturing. We hebben iedereen hard nodig!

Jouw werkplek?

Ontdek 'm alvast!

Tijdelijk
Kaemingk 0200
Kaemingk 0057
Afdeling Logistiek video
Kaemingk 0127
Kaemingk 0020

Job Alert

Geen passende vacature gevonden?

Schrijf je in voor onze Job Alert en ontvang als eerste onze nieuwe vacatures.

Inschrijven
Vragen? Neem contact met ons op!
Vragen? Neem contact met ons op!
Vragen? Neem contact met ons op!
Vragen over vacatures?

Neem contact met ons op via personeel@kaemingk.com.

Meer contactgegevens