Small bokeh Big bokeh Background bokeh

Werken bij: Onze afdeling Deco

Van commercieel plan naar een creatieve beleving

De commerciële plannen van de afdeling Inkoop en Marketing omzetten naar een echte beleving en uiteindelijk zelf vormgeven in de showroom of op één van de beurzen. Dit met fraaie, creatieve presentaties van nieuwe decoratieartikelen. Laat dat maar aan de medewerkers van het Decoteam over!

We gaan aan de slag met ontwerptekeningen, kleurbeelden, moodboards en het verzinnen van decoraties. Om ten slotte te zorgen voor de creatieve inrichting en styling van maar liefst 8.000 m2 showroom en beursstands in binnen- en buitenland. Van de daadwerkelijke bouw en het inrichten tot en met het afstylen met prachtige decoratieartikelen.

Zijn onze klanten in de showroom? Dan zorgt ons showroomonderhoudsteam ervoor dat alle decoratieartikelen mooi zijn en blijven.

We zijn regelmatig een aantal dagen van huis. Dan reizen we naar beurzen in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk, om hier de handen uit de mouwen te steken voor het opzetten van de perfecte Kaemingk stand.

Opbouwen en decoreren

De werkzaamheden zijn erg divers, als decorateur kan je de dag beginnen met het schetsen van één van de themakamers in de showroom, waarna je het magazijn in gaat om een testopstelling met de decoratieartikelen te maken. Aan het einde van de dag schilder je een muur in de kerstshowroom of assisteer je bij het verlichtingsteam, die verlichtingspanelen voor de beurs aan het voorbereiden zijn. Tussendoor vraag je de timmerman of hij jouw wijzigingen in de testopstelling kan doorvoeren voor het uiteindelijke resultaat. Afwisselend is het zeker!

Een van de leukste dingen is het uitpakken van de nieuw binnengekomen decoratie artikelen, alsof je cadeaus uitpakt. Dit doe je bij extra deco, één van de ondersteunende afdelingen van het decoteam, zij zorgen er voor dat de artikelen klaarstaan wanneer ze vervoerd moeten worden naar showroom of beurs.

Inspireren

Het is hier hard werken, maar ook ontzettend gezellig. We vormen een leuk, jong en flexibel team en staan altijd open voor elkaars ideeën. Zo inspireren we elkaar en blijven we creatief. Wat natuurlijk ook helpt, is dat we altijd met mooie dingen bezig zijn!

Aantal medewerkers: 46
2 showrooms in Aalten, samen 8.000 m2 groot
Aantal (inter)nationale beurzen per jaar: 38

Kaemingk 9502
Kaemingk 9514
Kaemingk 9482

Jouw werkplek?

Ontdek 'm alvast!

Kaemingk 9832
Kaemingk 9612
Kaemingk 9756
Kaemingk 9599
Kaemingk 9989
Kaemingk 9681
Afdeling Decoratieteam video
Kaemingk 9875

Job Alert

Geen passende vacature gevonden?

Schrijf je in voor onze Job Alert en ontvang als eerste onze nieuwe vacatures.

Inschrijven
Vragen? Neem contact met ons op!
Vragen? Neem contact met ons op!
Vragen over vacatures?

Neem contact met ons op via personeel@kaemingk.com.

Meer contactgegevens