Small bokeh Big bokeh Background bokeh

Onze afdeling Marketing/Grafisch

Kaemingk mooi verpakt, in woord én beeld

Het goed in de markt zetten van een internationaal bedrijf, actief in landen over een groot deel van de wereld: daar heb je professionals voor nodig. Maak kennis met de afdeling Marketing/Grafisch!

Dit creatieve bolwerk van Kaemingk – met tweeëntwintig marketingspecialisten en grafisch ontwerpers – werkt altijd op basis van het Kaemingk-DNA en een heldere visie. Zo zorgen we voor de ontwikkeling en organisatie van onder meer beurzen, winkelprojecten en verschillende off- en online marketingtools zoals het trendboek. Ook belangrijk: goed uitgekiende marketingplannen voor productintroducties en (inter)nationale beurzen en showrooms, inclusief de coördinatie van de uitvoering. Van het schrijven van teksten tot en met het fotograferen van producten op bijzondere locaties.

Van brochure tot webshop

Onze grafisch vormgevers zorgen voor het beeld: aantrekkelijk vormgegeven (product)brochures, trendboeken en mailings, én een klein deel van de vormgeving van onze websites en webshop. Ook laten we de verpakkingen van alle producten van Kaemingk er aantrekkelijk uitzien. Afwisselend, uitdagend en leuk om te doen, op een afdeling waar we plezierig met elkaar samenwerken. Zit een collega tegen een deadline aan te hikken? Dan springen we graag even bij.

Vrijheid

Uiteraard werken we veel samen met andere afdelingen, zoals Inkoop en Verkoop. Dit gaat via korte lijnen; we hebben vaak al aan één woord genoeg. Voor een groot deel van ons werk hebben we veel vrijheid en kunnen we onze creativiteit de vrije loop laten, met ruimte voor nieuwe ideeën. Heel inspirerend!

Jouw werkplek?

Ontdek 'm alvast!

Kaemingk 9029
Kaemingk 9102
Afdeling Marketing & DTP video
Kaemingk 9129
Kaemingk 9172
Kaemingk 9191
Kaemingk 9039
Kaemingk 9047

Job Alert

Geen passende vacature gevonden?

Schrijf je in voor onze Job Alert en ontvang als eerste onze nieuwe vacatures.

Inschrijven
Vragen? Neem contact met ons op!
Vragen? Neem contact met ons op!
Vragen over vacatures?

Neem contact met ons op via personeel@kaemingk.com.

Meer contactgegevens