Small bokeh Big bokeh Background bokeh

Onze afdeling Verkoop

Klanten zo blij mogelijk maken

Vanuit de hele wereld komen klanten naar onze showroom voor hun nieuwe kerst-/voorjaarsinkopen. Als afdeling Verkoop staan we met zo’n 130 man klaar om ze te verwelkomen en te begeleiden in hun inkoopproces. We stellen samen met de klant zijn nieuwe collectie samen. En wanneer ze vertrekken, verzorgen wij de offertes, verwerken we de orders en ondersteunen we bij de leveringen.

Verder kijken we met de klant naar passende winkeloplossingen en zoeken we samen continu naar nieuwe kansen en markten. Dit betekent ver vooruit denken en veel schakelen, want de order- en leverseizoenen lopen door elkaar heen. We gaan ook regelmatig op reis om klanten te bezoeken, marktonderzoek te doen en concurrentieanalyses uit te voeren. Je werkt intensief aan het behalen van individuele doelen en targets. Dynamisch en uitdagend dus!

Korte lijnen

De onderlinge lijnen – met klant en collega’s– zijn kort. Samen zetten we de schouders eronder en helpen elkaar met commerciële oplossingen en ideeën. De klant staat centraal, van het showroombezoek tot aan de levering. Heeft de klant een specifieke wens? Dan adviseren we met passende suggesties. En is iets kapot of zelfs helemaal niet aangekomen? Dan zorgen we snel voor een goede oplossing.

Passie en enthousiasme

Voor een optimale beleving en een goede klantrelatie gaan we heel ver. Dit doen we samen, met passie en enthousiasme. Vanuit passie voor onze collectie lukt het ons telkens weer om het weer beter te doen dan het jaar ervoor. Met veel vrijheid, een eigen inbreng en in een heel gezellige, informele sfeer. We vormen een hecht team, met collega’s die altijd bereid zijn elkaar te helpen als dat nodig is. Collegialiteit ten top!

Jouw werkplek?

Ontdek 'm alvast!

Kaemingk 8309
Kaemingk 8254
Kaemingk 8321
Kaemingk 8330
Kaemingk 8370
Afdeling Verkoop video
Kaemingk 8387
Kaemingk 8436

Actuele vacatures in Verkoop

Er zijn op dit moment geen vacatures aanwezig op deze afdeling

Job Alert

Geen passende vacature gevonden?

Schrijf je in voor onze Job Alert en ontvang als eerste onze nieuwe vacatures.

Inschrijven
Vragen? Neem contact met ons op!
Vragen? Neem contact met ons op!
Vragen over vacatures?

Neem contact met ons op via personeel@kaemingk.com.

Meer contactgegevens