Small bokeh Big bokeh Background bokeh

Onze afdeling Applicatie ontwikkeling

Praktische applicaties die altijd goed werken

Computersoftware ontwikkelen en bestaande softwarepakketten werkend houden. Dat is de belangrijkste taak van de afdeling Applicatie ontwikkeling. Inclusief het aanpassen of verbeteren van de software als dat nodig is, en deze laten aansluiten op andere pakketten.

Ons belangrijkste doel? Zorgen dat iedereen binnen Kaemingk zo effectief mogelijk zijn werk kan doen. Niet alleen met slimme computerprogramma’s, maar bijvoorbeeld ook met praktische scanners om in de showroom snel bestellingen te kunnen opnemen. Hierbij werken we nauw samen met andere afdelingen, zodat alles goed op elkaar aansluit en niemand voor verrassingen komt te staan.

Twee teams

Onze afdeling bestaat uit zes medewerkers en twee onderdelen: het team dat de applicaties beheert en het team dat de projectmatige kant verzorgt, bestaande applicaties verbetert en nieuwe projecten ontwikkelt. Bijvoorbeeld rond het orderbestand van Kaemingk, het opmaken van facturen of het implementeren van een nieuw klantbeheersysteem. Hierbij moeten we constant scherp blijven, want veranderingen in het ene pakket kunnen consequenties hebben voor een ander pakket.

Je mannetje staan

Onderling hebben we veel overleg over vernieuwingen. Iedereen op de afdeling heeft zijn eigen expertise en met elkaar zoeken we naar verbinding: we vullen elkaar perfect aan. Wil je binnen deze afdeling komen werken, dan moet je wel je mannetje kunnen staan en tegengas durven geven. Het is belangrijk dat je communicatief sterk bent, projectmatig kunt werken en analytisch denkt. Als je er alles aan wilt doen om deadlines te halen en houdt van gezelligheid, dan zit je hier goed!

Jouw werkplek?

Ontdek 'm alvast!

Kaemingk 8774
Kaemingk 8862
Kaemingk 8778
Kaemingk 8826
Kaemingk 8843
Kaemingk 8766
Afdeling Applicatieteam & IT video

Actuele vacatures in Applicatie ontwikkeling

Er zijn op dit moment geen vacatures aanwezig op deze afdeling

Job Alert

Geen passende vacature gevonden?

Schrijf je in voor onze Job Alert en ontvang als eerste onze nieuwe vacatures.

Inschrijven
Vragen? Neem contact met ons op!
Vragen? Neem contact met ons op!
Vragen over vacatures?

Neem contact met ons op via personeel@kaemingk.com.

Meer contactgegevens