Small bokeh Big bokeh Background bokeh

Ons commerciële talentprogramma: Ontdek waar jouw kwaliteiten en interesses liggen

Ons commerciële talentprogramma

Ontdek waar jouw kwaliteiten en interesses liggen 

Verantwoordelijkheid nemen, eigenaarschap en leiderschap tonen. Je leert het allemaal binnen het commerciële talentprogramma van Kaemingk. Zo werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en haal je op een leuke én leerzame manier het allerbeste uit jezelf.

Samen ontdekken we waar jouw kwaliteiten en interesses liggen. Hoe we dit doen? Door jou kennis te laten maken met verschillende disciplines binnen Kaemingk. Je gaat in één jaar tijd op twee verschillende afdelingen werken. Uiteraard houden we hierbij rekening met je vooropleiding en jouw persoonlijke voorkeur. In dit jaar volg je trainingen, workshops en krijg je coaching on the job. Op deze manier leer je onze organisatie kennen vanuit verschillende perspectieven en ontdek je de samenhang tussen de verschillende organisatieonderdelen. En misschien wel het belangrijkste: zo geven we jouw kennis en vaardigheden een extra boost! 

Inspiratie, kennis en ervaring

In ons talentprogramma leer je niet alleen op een interactieve manier je commerciële vaardigheden vergroten, maar ook constructief samenwerken en effectief communiceren. Je doet inspiratie op door een kijkje te nemen in de keuken van een ander innovatief bedrijf in de regio. Ook werk je aan je eigen, individuele Kaemingk-project en gemiddeld één dag per week werk je samen met collega’s aan een bedrijfsbreed project. Ten slotte zorg je voor ondersteuning tijdens een internationale beurs. Zo doe je in korte tijd een schat aan kennis en ervaring op. 

Waar zit jij op je plek? 

In de laatste maanden van het talentprogramma gaan we samen in gesprek over je persoonlijke ambities. Afhankelijk van jouw ervaringen, die van ons en de mogelijkheden op dat moment bepalen we op welke afdeling jij jouw carrière mag gaan voortzetten. Welkom bij Kaemingk! 

Maak kennis met Wout en Noortje, ze volgen allebei het commerciële talentprogramma.