Ontmoet Margot Pardijs 
Stagiaire en bezig met haar afstudeeronderzoek

Als stagiair ben je een volwaardige collega

Ze begon als vakantiekracht, voltooide vervolgens haar werkstage bij onze afdeling HR en is nu druk bezig met haar afstudeeronderzoek over de leercultuur binnen Kaemingk. “Je kan wel zeggen dat het me hier bevalt”, vat Margot Pardijs het lachend samen.

Veel vrijheid

“De stageperiode ging ontzettend snel, dat komt vooral omdat het hier echt dynamisch en uitdagend is”, vertelt ze. “Je wordt als stagiair met open armen ontvangen en gezien als volwaardige collega, niet als iemand die meeluistert en koffie haalt. Je leert echt hoe het er hier aan toe gaat, krijgt ontzettend veel van het bedrijf te zien en veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je wordt uitgedaagd om zelf met ideeën te komen en je plannen te realiseren, dat motiveert enorm.”

Meer naamsbekendheid

Waar Margot ook erg enthousiast van wordt, zijn de taken die ze naast haar stage-opdracht kon doen. “Samen met de ambassadeurs van Kaemingk ben ik aan de slag gegaan met het creëren van meer naamsbekendheid, de werving van nieuwe medewerkers en het organiseren van bijeenkomsten en workshops. Ik was niet alleen intern met collega's bezig, maar heb ook contacten onderhouden met scholen en was aanwezig op beurzen. Je kunt je hier echt op allerlei vlakken ontwikkelen. Hartstikke leuk en super leerzaam!”

Nieuwsgierig en enthousiast

Wat zijn volgens Margot haar talenten die ze binnen Kaemingk kan inzetten? “Ik ben nieuwsgierig en enthousiast, durf vragen te stellen en nieuwe dingen te doen. Ook ben ik niet bang om mijn mening ergens over te geven. Als ik iets heb bedacht en ik ben er enthousiast over, dan vind ik het leuk om er anderen over te vertellen. Op deze manier kun je elkaar enthousiasmeren en meenemen in je ideeën. Zo breng je elkaar verder.”

Margot Pardijs

  • studeert HRM aan de Saxion Hogeschool in Deventer
  • wordt enthousiast van de sfeer binnen Kaemingk én de showroom
  • doet fanatiek mee aan ons vitaliteitsprogramma
Margot Pardijs

Margot Pardijs

Stagiaire en bezig met haar afstudeeronderzoek