Small bokeh Big bokeh Background bokeh

Ontmoet Osazee Murphy -
Combitruckchauffeur

“Ik zit niet graag stil – en gelukkig is hier genoeg te doen!”

Sinds 2019 werkt de energieke Osazee bij Kaemingk, op de afdeling logistiek. Hij is begonnen als uitzendkracht, maar inmiddels trotse eigenaar van een vast contract. Als combitruckchauffeur zorgt hij voor het netjes laden en lossen van goederen. En als andere teams het even niet aankunnen, springt hij met alle plezier bij.

Thuis bij Kaemingk

Osazee komt oorspronkelijk uit Nigeria, leefde een aantal jaren in Duitsland en woont sinds 2017 in Nederland. Na eerst ergens anders te hebben gewerkt, kwam hij bij Kaemingk terecht. “Bij dat andere bedrijf werkte ik niet graag, daar werd ik niet met respect behandeld. Bij Kaemingk wel, hier voelde ik me meteen thuis. Dat vind ik belangrijk, want het gaat niet alleen om het geld dat je verdient. Je moet met plezier naar je werk gaan en met net zoveel plezier weer naar huis. En dat is hier zeker het geval!”

Nieuwe dingen leren? Graag!

“Binnen Kaemingk heb ik geleerd hoe ik met de combitruck moet rijden. Ik ben officieel combitruckchauffeur, maar je kunt me voor alles vragen. Ik zit nooit stil en wil me verder ontwikkelen: als ik iets kan leren, doe ik dat. Zo wil ik ook Nederlands leren. Samen met collega’s volg ik incompany lessen bij Kaemingk.

Happy family

“Binnen ons team is het fijn werken. We kunnen het goed met elkaar vinden en hebben samen plezier. Ik maak veel grappen en sta hier bekend als de gekste jongen, haha! Iedereen is aardig en bereid een ander te helpen. Het voelt voor mij als een ‘happy family’. Ik vertel mijn vrienden altijd enthousiast over mijn werk en spoor ze aan hier te solliciteren. Kaemingk is goed voor me, dat draag ik graag uit.”

Osazee Murphy

  • is sinds 2019 ‘de gekste jongen bij Kaemingk’: altijd in voor een grap
  • vindt respect voor elkaar belangrijk
  • is ambitieus en houdt ervan nieuwe dingen te leren
Osazee Murphy

Osazee Murphy

Combitruckchauffeur